keskiviikko 20. elokuuta 2008

Sydän / Heart
Isabelle Vautier, kirjasta Un petit fil rouge m'a dit... (ostin kirjan Violariumista)
Silkweaver solo hand dyed fabric linen 28ct
dmc 815 thread

Keksin vihdoin miten viimeistelen tämän työn! Nyt on valmis ensimmäinen whip stitchillä viimeistelty sydänkoristeeni. Innostuin samalla kuvaamaan pari muunkin väristä versiota. Tuosta tulikin kivan näköinen, näitä voisi tehdä lisääkin :)
****
I finally figured out how to finish this stitching! This is my first heart decoration finished whith whip stitch. Also took two extra fotos just for fun. This turned out so lovely I could make few more of them!

Elizabethan Biscornu saa tupsut. Oli ihan pakko ottaa kuva tekeillä olevasta työstä, jotta voin näyttää muillekin miten hienosti nuo sopivat työhön :) Alkuperäisessä ohjeessakin on tupsut noissa kohdin. Teen nuo tupsut dmc:n 310-langasta itse, kun ei ole valmiita tupsuja kotona. Näin ne sopivatkin tosi hienosti pistojen kanssa, kun niihinkin on käytetty samaa lankaa! Maajo kysyi missä numerossa tuo ohje on, ja se on The Gift of Stitchingin numerossa 24, tammikuu 2008. Nyt on todellinen inspiraatio viimeistellä valmiita töitä!

Vielä olisi tilaa Anna hyvän kiertää -haasteessa! Osallistu niin pistelen sinulle jonkun kauniin työn.
****
The Elizabethan Biscornu will get the tassels. I just had to take one WIP photo to show how well they go with the object! The original instructions also suggested to attach them. I didn't have ready made tassels so I'm making these from dmc 310, but this way they'll go well with the stitches made with the dmc 310. Maajo asked for which is the issue the chart is in. It's in The Gift of Stitching issue 24 january 2008. I'm now really inspired in finishing the stitchings!

Still room in Pay it Forward challenge! Participants will receive something beautiful stitched by me.

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Todella kauniita sydämiä, aivan ihania.

Kauniita ovat myös kaikki muut, teet kyllä upeita ristipistotöitä.

Lennu kirjoitti...

Ihania töitä sinulla täällä taas, tuo sydän on tosi kaunis! Hyvä idea viimeistellä tuolla lailla.

Virpi kirjoitti...

Kiitos muistosta. Tulin vain kertomaan, että kyllä se taskuvaippa oli ahkerassa käytössä ja keräsi useasti ihailua, että ai ne on noin käteviä nykyään noi kestovaipat =). Että kiitos vain vieläkin.