sunnuntai 24. elokuuta 2008

Valokuvia / Foto attack

Dimensions: Angels on High
Stitched with dmc and kreinic floss on 35ct natural linen.Periphaeria Designs: Epäsymmetria
Stitched on 14ct aida with anchor thread

Olen tehnyt lähes kaikki viikonlopun pistelyajat uuden haastavan projektin parissa. Winter Queen on helmiä vaille valmis.

Jouluksi olisi odottamassa viimeistelyä jo edellisinä vuosina valmistuneita töitä. Pieni lumiukko ja ruusu-pöytäliina olivat jossain vaiheessa myös Yahoon ristipisto-listan UFO rr:ssä kiertämässä, ja sainkin silloin pöytäliinan takaisin jo hyvissä ajoin Siljalta ennen joulua 2006, mutta viimeistely on jäänyt aina joulukiireiden alle. Angels on Highta olisi taas tarkoitus jatkaa tänäkin vuonna, ja ajattelin mahdollisesti viimeistelläkin noita uudelleen! Nuo enkelit ovat todella kauniita, mutta pistely on haastavaa tuolle tiiviille ja karhealle pellavalle, joten työssä täytyy pitää taukoja ja tehdä muuta. Ensimmäinen taisi valmistua jo vuonna 2005!

Laitoin myös kuvan ensimmäisestä biscornustani, jonka poikani omi heti itselleen!

PS. Pahoittelen joidenkin kuvien huonoa valaistusta..
****
I have used nearly all stitching time this weekend with new and challenging project. Winter Queen is ready but pearls.

Some finishing projects for Christmas, that are already ready - except for one AOH. The small snowman and the table cloth with rose were also with in Yahoo group UFO rr at some point, and I received the table cloth back ready well before the Christmas 2006, but the finishing has always left under Christmas hurries. Too bad, since it's so lovely! I'm planning on continuing Angels on High this year as well, and I also thaught of re-finishing them! The angels are really pretty, but the stitching is challenging on that specific yarn, so I need have breaks and stitch something else as well. The first I think finished year 2005!

Here's also foto of my first biscornu, that my son took for his own as soon as it was finished!

PS. Sorry for the bad lighting in some of the photos.

2 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Ihania töitä olet pistellyt!

Lennu kirjoitti...

Ihania töitä täällä taas! Nuo biscornut tässä ja edellisessä kirjoituksessa ovat tosi kauniita ja muutkin kaikki hienoja tietysti :)