perjantai 20. heinäkuuta 2012

Calipso silhouetteTässä valmiina ja viimeisteltynä tuo PR:n Calipso silhouette. Alun perin ajattelin tehdä tästä taulun, mutta teinkin tyynyn tuon Fairy Celebrationin kaveriksi. Sitä paitsi tauluja on kovasti seinällä, kun on muutama valokuvataulukin ristipistotaulujen kaverina. Tätä oli mukava pistellä - tästä tämä ristipistoilu taas lähtee! Ja viimeistelykin tuli heti valmiiksi, eikä tarvinnut odottaa monta vuotta sen valmistumista :)
---------------------------------

Calipso silhouette by PR - ready and finished. This was a treat to stitch - this is a beginning of my stitchings again. And I finished this quickly as well, and not after years!

4 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Tyylikäs pistely ja eikös olekin kiva kun saa heti viimeisteltyä:)
Minä yritän nykyään heti viimeistellä jos vaan mahdollista, viimeistely on minusta nääs ristipistoilussa se työläin vaihe.

Mari kirjoitti...

Kaunis tyyny!

Mirella kirjoitti...

Hienoja noin sun työt näin blogissakin, tosin vielä hienompia ihan livenä:)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

On niin sopiva tuo pistelykangas! Hieno tyynynä; tuohon kun päänsä painaisi, näkisi varmaan ihania unelmaunia :).
Olen kanssa yrittänyt vähitellen malttaa viimeistellä muutakin kuin tauluksi. Isossakaan talossa kun eivät seinät kohta riitä :D. Tyyny on hyvä viimeistely, ja niitä on kiva vaihdellakin mielialan mukaan :). (Ja säilyvät varastoituna paremmin ehjinä kuin ainakaan lasitetut taulut...)