tiistai 3. heinäkuuta 2012

Edistystä

Jotain olen taas aikaiseksi saanut. Calipso Silhouette edistyy ihan kivasti, mutta nyt se saa jäädä lepäämään vähäksi aikaa, sillä muut projektit odottavat.

Tein juuri valmiiksi kauan kaivatun kuvakirjan poikani kuvista. Niitä oli taas kertynyt kahden vuoden ajalta, joten tekemistä riitti eiliselle ja tälle päivälle. Pitää vielä katsoa pari päivää jos joku tarjous ilmestyisi kuvakirjoille, ja sitten tilaamaan.

Seuraavaksi jonossa olisivat viimeistelemättömät ristipistotyöt ja niiden viimeistely. Myös kesken jääneitä ristipistotöitä olisi kiva saada valmiiksi!

------------------------
Calipso Silhouette is coming up nicely, but now it can wait for a while since I have so many other projects going on.

I just finished an album of my son's photos from two years. Next I'm starting to finish unfinished cross stitch works and am also dreaming of stitching ready some UFO projects.

3 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Kiva alku! Itse en ole ehtinyt käsitöitä harrastamaan juuri ollenkaan nyt kesän aikana... Mutta ehkä tässä jonain kauniina heinäkuun päivänä ristipistoilenkin :). Muuten on ollut kyllä mukavaa.

Olen myös kuvakirjoja (lähinnä Ifolorin kautta). Niitä on kiva tehdä, katsella ja vievät vähän vähemmän tilaa kuin valokuva-albumit :-). Vaikka onhan perinteinen valokuva aina parempi. Käytännöllisyys tais viedä voiton (kerrankin :-]).

Leppoisia kesätuulia sinulle!

Maria kirjoitti...

Mulla ei ole nyt paljon muuta puuhaa, niin olen ehtinyt ristipistoilemaankin.

Musta ne kuvakirjat on vaan niin hienoja, että tekee mieli tehdä niitä.

Maria kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.