lauantai 7. heinäkuuta 2012

L

Popcorn - L
DMC - aida

Tässä tämän päivän tuotoksia. Kuten näkyy, en ole ollut kovin tehokas ristipistotöiden viimeistelijä. Mutta nyt on hyvä mieli kun olen viimeinkin saanut nämä valmiiksi! Enää pitäisi löytää kehykset yhdelle merkkaustaululle, niin kaikki tarvittavat työt olisi viimeistelty. Sitten niiden UFO:jen pariin :)

Kiinnostaisiko ketään muuten vaihtaa yksi Popcorn -paketti johonkin muuhun ristipistotarvikkeeseen? Vaikka kankaisiin (ei aida). Niin ja sitten mulla olisi aidaa myös iso kasa, jonka voisin vaihtaa pois, jos joku tarvitsee. Ja TODELLA tiheää luonnonväristä tasakudottua pellavakangasta.
--------------------------

Here's today's project. As you can see, I haven't been very productive what it comes to actually finishing my stitchings. But now I'm glad to have finished these! I still need to locate the frame for one sampler, and I have finished all the necessary stitchings. Then it is time for the UFO's :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

MÄ voisin. Mäkin tykkän pistellä todella tiheäkankaalle pellavalle tai evenweavelle. Aidasta en tykkää kun se on kovaa kangasta pisteltäväksi. Makunsa kullakin. Muuten meillä hkiläisillä on pistelijöiden tapaamiset aina silloin tällöin. Sä voisit liittyä facebookin ristipistokirppikseen johon voit pistää nuo aidat myyntiin. ainakin mun pikkuserkku tykkää pistellä aidalle. Vaihtokin varmasti käy siellä ristipistokirppiksellä. Käy ihmeessä siellä! Palataan asiaan! T. Johanna spostiosoitteeni on : jprosemessiah@gmail.com

Maria kirjoitti...

Laitoin mailia, mutta onkohan tullut perille?

Maria kirjoitti...

Laitoin mailia, mutta onkohan tullut perille?

Maria kirjoitti...

Laitoin mailia, mutta onkohan tullut perille?