torstai 5. heinäkuuta 2012

Pari tyynyä
Tässä tänään valmistuneet tyynyt, yllä LHN:n Strawberry House ja alla Passione Ricamon Fairy Celebration 2007. Työt ovat olleet valmiina jo pidempään, mutta viimeistelyt ovat puuttuneet. Viimeistelin tänään yhtä pin keep -tyylistä työtäkin, mutta esittelen sen sitten kun se on valmis. Tästä tämä viimeistelyprojekti lähtee!
------------------
These are the pillows that I finished today. Up is the LHN Strawberry House and down is the Passione Ricamo Fairy Celebration 2007. These have waited for finishing quite a while, but now they are done. I also did one pin keep style of finishing, but I'll show it when it's done. This is the start of my finishing project!

3 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

Onneksi olkoon viimeistellyistä jutuista, kauniita tyynyjä tuli! On niin mukava aina saada jotain pitkään valmiina ollutta pistelyä ihan valmiiksi :)

Irmeli kirjoitti...

Ihana mansikkainen pistely ja kaunis keiju tyyny. Tuo viimeistelyinto pitäisi minunkin jostain löytää, tuntuu vaan, että kesällä ei millään ehdi, kun puutarha vie oman aikansa. Ehkä sitten lomalla ehdin minäkin, vielä pitää vain muutama viikko odottaa.

Maria kirjoitti...

Kiitos paljon :) Kiva on saada kauan valmiina olleita pistelyjä viimeisteltyä, mutta hienointa olisi saada ne viimeisteltyä heti. Miksi se joskus onkin niin vaikeata?