sunnuntai 4. elokuuta 2013

Lahjoja puolin ja toisin

Birthday gift from Mirella
Free gift from Cross Stitcher 2013
 
Minulla oli synttäri maanantaina, 29.7., ja sain hyvältä ystävältäni Mirellalta lahjaksi tämän hienon pistellyn avaimenperän sekä lahjakortin 123stitch -verkkokauppaan.
------------------------
I had my birthday on 29th of July and I received this keyring and a gift certificate to 123stitch -store from my dear friend Mirella.
 
Birthday card to my father
Free gift from The World of Cross Stitching issue 204 / 2013
 
Birthday present for my father
Bookmarks by Paola Alessio Barello
Thread: DMC
Fabric: Vaupel&Heilenbeck
 
Birthday card for my mother
Love to stitch: Color me flowers freebie
Thread: DMC
Fabric: Silkweaver solo Jazlyn
 
Vanhemmillani on molemmilla tässä kuussa synttärit, joten tein heille synttärikortit ja lahjat ja annoin ne heille keskiviikkona, kun he vierailivat täällä Helsingissä. He veivät myös poikani Lukan mukanaan Porin suuntaan, kun minulla ja ex-miehelläni alkoivat työt, ja koulut alkavat vasta 13.8.
-------------------------------
My parents both have their birthdays in this month, so I made them birthday cards and pressies and gave them in wednesday when they visited here in Helsinki. They also took my son Luka with them since I and my ex husband both started our jobs, and the school doesn't start until the 13th of August.

Gift for Outi
Bookmarks by Paola Alessio Barello
Thread: DMC
Fabric: Vaupel&Heilenbeck

Eilen olin ihanassa ristipistotapaamisessa Outin luona Pinsiössä. Paikalla meitä oli yhteensä 19 ihmistä. Hauskaa oli ja hyvää ruokaa ja Outin tyttären tekemiä leivonnaisia. Ilmakin oli lämmin ja tilaa oli juuri sopivasti meille kaikille. Ristipistojakin tuli vähän tehtyä, mutta ennen kaikkea tuli ihailtua Outin kauniita töitä ja ristipistotarvikkeita sekä juteltua ihmisten kanssa :) Kiitos kaikille mukana olijoille ja erityisesti Outille järjestelyistä. Yllä olevan kirjanmerkin tein Outille emännänlahjana, ja lisäksi annoin yhden ristipisto-ohjeen.
-----------------------------
Yesterday I was in a lovely cross stitch meeting at Outi's in Pinsiö. I had really lovely time and gave the bookmark and a cross stitch pattern for Outi as a gift to say thanks for having me. Thank you all for the company and especially for Outi for organizing the meeting :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kauniista kirjanmerkistä ja kivasta ohjeesta - ja ennen muuta tosi kiva, että pääsit mukaan! Ristipistotapaamiset ovat kyllä elämän suola (ja sokeri)!

Mari kirjoitti...

Kaunis kirjanmerkki Outille ja kauniita kortteja olet tehnyt. Lahjaksi saamasi avaimenperä on niin nätti myös.