tiistai 28. tammikuuta 2014

Tammikuun valmistuneet - Finished in January

 
Lizzie Kate - January Blocks
DMC thread
32ct Belfast linen
 
Viime lauantaina meillä oli Sarin luona Turussa ristipistotapaaminen. Tapaamisessa oli todella hauskaa kera vanhojen ja uusienkin tuttavuuksien, emännällä oli kauniita ristipistotöitä ja ruoka oli hyvää. Päivä oli siis hyvin onnistunut ja sujui mukavasti juttelun ja ristipistoilun merkeissä. Emännänlahjana tein tällaisen LK:n pikkutyynyn, ja annoin mukaan muutaman nauhankin.
------------------------
Last saturday had a cross stitch meeting in Sari's, in Turku. The meeting was a blast with the all the people I had or hadn't met before. The hostess had lovely cross stitch work and the food was great, so the day was a success with chatting and stitching. I gave this small LK pillow to Sari as a gift with some ribbons.

 
Jardin Privé - The Way to Happiness
Nina's and DMC thread
Silkweaver solo Belfast 32ct linen
 
Sain valmiiksi tapaninpäivänä aloittamani Jardin Privén SALin. Tästä tulisi hieno taulukin, mutten usko löytäväni sopivia kehyksiä. Siksi tästä tulee varmaankin seinävaate. Tätä oli mukava ja nopea pistellä :)
--------------------------------
I finished this Jardin Privé SAL I started on Boxing day. This would make lovely framed too, but I'm not sure I'll find a suitable frame for it. So I guess this will be a wall hanging. This was a fun and quick to stitch :)

3 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Nätti tyyny Sarille ja tosi kiva JP:n malli, hieno seinävaate siitä tulee.

Irmeli kirjoitti...

Niin nätti tuo Sarille pistelemäsi tyyny ja olet saanut jo valmiiksi tuon JP:n. Minulla se on edelleen hieman kesken, jospa viikonvaihteessa saisin loput pistot paikoilleen.
Kivoja ja kauniita töitä noissa aikaisemmissakin kirjoituksissasi.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Oli kyllä kiva, kun pääsit tulemaan. Tuo tyyny on niin soma ja JP on hieno. Tilasin tosiaan langat siihen, täytyisi tässä jossakin vaiheessa aloitella sitä italiankielistä versiota.